Young man and seller with auto in car dealership

Erfaring forpligter

Hos M.E Biler er vores vision at levere kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser. Vi beskæftiger os med salg af nyere og brugte biler samt drift af autoværksted i Lystrup, Århus.

Vi har mange års erfaring indenfor branchen og det forpligter. Vores årelange erfaring gør, at vi ikke går på kompromis med kvalitet og god kundeservice, hvilket er de vigtigste forudsætninger for en tryg og tilfredsstillende handel hos os. Med vores ekspertise fra branchen udvælger vi selv nøje de biler vi køber og sælger for, at vedligeholde kvaliteten og for at sikre at du som kunde, får en god oplevelse og bliver tilfreds med dit køb eller salg af bil.

Tillid hele vejen rundt

Hos M.E Biler samarbejder vi med flere af landets største bilhuse, hvilket er med til at sikre kvaliteten på de biler vi sælger videre til vores kunder.

Vores fundamentale værdier bygger på ærlighed, kvalitet og fremdrift og sammen fungerer de som guidelines for virksomhedens forretning og er med til at bygge tillid mellem os og kunderne.

Vi tilbageholder derfor ingen vigtige informationer hvad angår køb og salg af biler hos os, for at du som kunde kan føle dig tryg ved at gennemføre en handel, både med hensyn til kvalitet, service, betaling og levering.

Kontakt os

Har du spørgsmål om priser, køb og salg af biler eller andet, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller via mail.

Rokhøj 17, 8520 Lystrup
+45 26 17 21 52
kontakt@me-biler.dk

Sælg din bil
Find din bil

Det siger vores kunder

Jeg har købt min bil hos M.E. Biler og jeg er godt tilfreds med den service jeg har fået. Jeg blev ringet op kort tid efter jeg havde sendt en forespørgsel på en bil og den bil jeg blev tilbudt var lige hvad jeg havde eftersøgt.
Mikkel Leth Petersen
Rigtig god kundeservice. Jeg skulle sælge min bil og her var M.E. Biler de hurtigste til at besvare min mail. Jeg fik en god pris og gik derfra som en glad og tilfreds kunde. De varmeste anbefalinger fra mig.
Karina Larsen
Jeg blev anbefalet af en god kammerat og det er jeg glad for! Har virkelig fået noget for pengene. God service. Gode priser. Godt køb. Jeg er ihvertfald meget tilfreds med den behandling og mit køb.
Peter Andersen